Reserveren Den Haag: 070-3809094 Delft: 015-2121419

Nederlands (nl-NL)
:
:

Zomertarieven

2020

 

Autoverhuur sinds 1930

Corona virus

Uiteraard heeft ook Köhler autoverhuur de maatregelen omtrent het COVID-19 virus aangescherpt. Naast de aanbevelingen van het RIVM nemen wij extra maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, tevens zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen. Vanzelfsprekend is dat wij de gezondheid van u en iedereen uiterst serieus nemen.

 

Sinds 1930 is Köhler Autoverhuur al generaties lang een familiebedrijf die gespecialiseerd is in de verhuur van personen-, bedrijfsauto’s en verhuiswagens. De geschiedenis gaat zelfs terug tot in 1876, toen Jan Ph. F. Köhler startte met een fabriek voor wagen- en carrosseriebouw. Om mee te gaan met de moderne tijd startte Köhler met de verhuur van Amerikaanse T-Fords. Het wagenpark breidde zich in de loop der jaren uit tot 400 auto’s. We behoren tot de grotere autoverhuurbedrijven in de regio, voor zowel particulieren als bedrijven. Verhuur, verhuizingen, shortlease; Köhler Autoverhuur biedt het allemaal!

Diverse auto’s en wagens huren op verschillende locaties

Wilt u een compacte auto huren voor in de stad, zoekt u een ruime MPV voor uw vakantie, een verhuiswagen of een praktische bus voor uw bedrijf? Van de Volkswagen Up en Fiat 500 uit Klasse A tot aan een luxe BMW, degelijke Volvo en comfortabele Mercedes; wij verhuren de auto of personenbus die u nodig heeft. Heeft u de auto of bus één of een paar dagen nodig of wilt u er langere tijd gebruik van maken? Géén probleem, we zijn u op onze locaties in Den Haag en Delft graag van dienst. U kunt bij ons 7 dagen per week terecht.  

Auto, personenbus, bestelbus, aanhanger of bedrijfswagen huren bij Köhler Autoverhuur?
Neem telefonisch contact met ons op Den Haag: 070 - 380 90 94, Delft: 015 - 212 14 19 of gebruik onze contactpagina.